Bedrijfskleding voorzien van een naam of bedrijfslogo geeft het kledingstuk een extra uitstraling. Binnen Workwear in Style kunnen wij vrijwel alle kleding voor jou personaliseren. Bij zowel borduren als bedrukken van kleding wordt er een ontwerp omgezet naar een patroon dat op kleding bevestigd wordt. Maar wanneer kies je nou voor een borduring en wanneer gaat je voorkeur uit naar een bedrukking?

De keuze van de type bewerking hangt af van het doel en de boodschap die je wilt uitdragen. Kies je voor een borduring van een afbeelding, dan is het resultaat iets minder nauwkeurig dan een bedrukking. Vergelijk het met het verschil tussen een tekening en een foto. Daarentegen heeft een borduring een hoogwaardigere uitstraling en een langere levensduur dan een bedrukking. Bij een bedrukking kunnen afbeeldingen weer nauwkeuriger worden bevestigd. Echter, vervaagt deze afbeelding wel per wasbeurt.

Borduren

Medischekleding.nl borduurt de gewenste afbeeldingen, logo’s en teksten direct op kleding. Dit doen wij met behulp van geautomatiseerde borduurmachines die meerdere stuks per keer kunnen borduren. Er zijn diverse borduurtechnieken mogelijk. Denk hierbij aan meerdere kleuren, opmaak stijlen en borduurwevings.

Diverse stijlen

  • Ton-sur-ton borduren
  • 3D borduring
  • Emblemen en batches
  • Stof-op-stof borduring
  • Vilt borduring

Borduurwevings

  • Reliefinweving
  • Jaquardinweving
  • Randinweving

Wij werken met professionele machines om de logo’s of naam op een vakkundige manier aan te brengen.

Bedrukken

Medischekleding.nl kan de kleding ook voorzien van een gewenste afbeelding, logo’s en teksten door middel van bedrukking. Wij beschikken over alle faciliteiten om de kleding in ons eigen pand te voorzien van een transferdruk. Onze productiehal beschikt over de modernste apparatuur waardoor kwaliteit en was bestendigheid is gegarandeerd.

Naast een transferdruk kan kleding ook een bedrukking worden voorzien door middel van een zeefdruk. Deze vorm van bedrukking is voornamelijk interessant bij grotere oplages.