Betalen

iDEAL

Met iDEAL reken je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankoop af. iDEAL is een systeem dat jou direct koppelt aan internetbankieren bij je eigen bank. Je hoeft je niet te registreren, je hoeft geen bestanden te downloaden en een aparte account is ook niet nodig. Als je al internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kun je direct met iDEAL betalen. Snel en gemakkelijk, vanuit je eigen online bankomgeving.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem, ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Belfius, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Al onze Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Je kunt met Bancontact/Mister Cash direct jouw aankoop betalen in een voor jou vertrouwde bankomgeving.

Achteraf betalen / Op factuur

Zakelijke klanten met een gezonde financiële basis en een geldig K.V.K nummer kunnen bij Workwear in Style op rekening kopen. Wij hanteren een minimaal orderbedrag per bestelling van € 45,- (excl. 21% BTW), onder dit bedrag kun je gebruik maken van iDEAL.
Om op rekening te kopen, vraag je eerst een account aan via verkoop@workwearinstyle.nl of bel +31(0)85 822 47 41.

Terugstorttermijn

Je hebt de bestelling teruggestuurd en je wilt graag je geld terug. Als je via iDEAL hebt betaald, of op een andere manier vooruit hebt betaald, dan kan dat. De eerstvolgende vrijdag nadat we jouw bestelling retour hebben ontvangen en verwerkt, storten we het aankoopbedrag terug op je rekening.

Verzenden

Wij versturen je pakket binnen Nederland en België met DPD. Meer informatie over het verzenden lees je op deze pagina.

Levertijd

Plaats je op werkdagen vóór 13:00 uur je bestelling, dan streven wij ernaar om het pakket binnen 24 uur te bezorgen. Wij bezorgen alleen op werkdagen (maandag t/m vrijdag). Loopt de bestelling vertraging op? Dat laten we je direct weten via een e-mailbericht met de exacte leverdatum.

Zodra de bestelling is verzonden ontvang je het Track & Trace nummer per e-mail. Met dit Track & Trace nummer kan je het pakket volgen.

Verzendkosten

Is jouw bestelbedrag € 250,00 of hoger? Dan versturen wij je bestelling gratis! Is jouw bestelbedrag lager dan € 250,00? Dan betaal je € 9,95 verzendkosten om je bestelling binnen Nederland af te laten leveren. Voor een levering naar België betaal je € 12,50 verzendkosten.

Niet thuis

Was je niet thuis toen de chauffeur aan de deur kwam? Dan vind je een kaartje in de brievenbus met daarop een bezorgcode. Met behulp van deze bezorgcode, je postcode en het soort pakket kun je hier een nieuwe bezorgmogelijkheid kiezen.

Incomplete levering

Controleer eerst in je e-mail of op de pakbon of de rest van je bestelling nog moet komen via een andere zending. Is dit niet het geval? Geen zorgen, dit gaan we dit voor je oplossen. Neem contact op met onze klantenservice, zij zorgen er direct voor dat de juiste artikelen jouw kant op komen.