Een complete lijn of juist een uniek artikel, speciaal ontworpen en geproduceerd in een eigen huisstijl of uiterlijk. Dat is waar het Workwear in Style concept Custom Made voor staat!

Wij ontwerpen en produceren kwalitatief hoogwaardige kleding; natuurlijk helemaal in stijl van het bedrijf. Het Custom Made concept van Workwear in Style is dé oplossing om een complete kledinglijn of artikel helemaal op jouw wensen af te stemmen.

Bedrijfskleding bepaalt voor een groot deel de presentatie van je bedrijf. Ontwerp, kleurkeuze en de juiste verwerking van de huisstijl zorgen voor herkenbaarheid en een professionele uitstraling. Daarnaast voelen medewerkers zich prettiger in mooie en goed zittende kleding.

Je kunt rekenen op een flexibele manier van werken volgens een vooraf afgesproken planning. Je bestelling wordt, van offerte tot levering en van dag tot dag, begeleid door een enthousiast team van professionals.

Waarom?
Ieder imago is origineel en authentiek. Juist daarom hoef je geen genoegen te nemen met standaardartikelen. Wel kun je deze gebruiken als inspiratie om een eigen kledinglijn te ontwikkelen. Dat kan heel eenvoudig met het Private Label Xanti.

Deze aanpak is van toegevoegde waarde wanneer je:

  • Een eigen visie op bedrijfskleding hebt
  • De huisstijl van jouw bedrijf vollediger wilt integreren
  • Precies datgeen wilt uitstralen waar jouw bedrijf voor staat
  • Een bestaand artikel op maat wilt maken

Creëer in 4 stappen met jouw eigen artikel of complete kledinglijn

1. Selecteer model & opties

De eerste stap is het kiezen van het model en de door jou gewenste maatspecificatie.

TIPS
– Gebruik de artikelen uit de brochures als basis
– Stuur ons een sample die wij één-op-één namaken
– Brief ons over het gewenste model en wij werken dit digitaal voor je uit

Het aantal stuks dat je bestelt, bepaalt of de gewenste maatwerkopties mogelijk zijn. Een Custom Made product van het label Xanti is al mogelijk bij een eerste afname van minimaal 50 stuks. Uiteraard mogen deze stuks verdeeld worden over dames- en herenmodellen. Nabestellingen zijn al mogelijk vanaf 4 stuks.

2. Zoek kleur(en) uit

Custom Made artikelen kunnen worden geproduceerd in verschillende kleuren uit het bestaande kleurengamma. Er zijn veel contrastkleuren mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan contrast mouwen, een contrast kraag of contrastkleuren in de naden.

TIP
Stuur ons de PMS kleuren van je huisstijl zodat wij gericht kunnen adviseren.

3. Kies kwaliteit en gewicht

Een artikel van het label Xanti kan in verschillende kwaliteiten en gewichten worden geproduceerd. Wij adviseren je graag welk materiaal het beste past bij welk artikel en werkzaamheden.
Een artikel kan bijvoorbeeld worden geproduceerd van 100% katoen, katoen met polyester, lyocell of met een gedeelte elastaan voor de stretch.

TIP
Laat je inspireren door de kwaliteiten van reeds bestaande artikelen. Eén van onze enthousiaste adviseurs kan je veel verschillende kwaliteiten laten zien en voelen.

4. Voeg bewerkingen toe

De laatste stap is het toevoegen van bewerkingen en accessoires. Er zijn vele mogelijkheden:

  • Private neklabel / Private nektransfer
  • Borduring
  • Bedrukking
  • Etc.

Levertijden
Het private label Xanti van Workwear in Style levert maatwerk. Jouw specifieke wensen in combinatie met de gewenste aantallen bepalen de kosten. De levertijd wordt vooraf afgesproken en is afhankelijk van een snelle goedkeuring van samples. Het schema rechts is een richtlijn en afhankelijk van het productieland.

Week 1 Akkoord offerte & presentatie. Order wordt bij de fabriek geplaatst
Week 2 & 3 Ontwikkeling Sample
Week 4 Akkoord Sample
Week 5 t/m 8 Productie
Week 9 / 10 Levering