Medischekleding.nl is onderdeel van het bedrijf Workwear in Style. Workwear in Style staat voor modern en vooruitstrevend. Wij kijken met een frisse, maar professionele blik naar de wereld van beroepskleding.  Nét even anders dan de rest. Met passie voor kleding en extra aandacht voor service, duurzaamheid en stijl.

De visie van Workwear in Style

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Dit begint al bij ons intern. Wij hechten namelijk veel waarde aan een persoonlijke sfeer binnen ons bedrijf. Het personeel is de dragende kracht van een organisatie. Voelen zij zich op hun gemak, dan vinden zij werkplezier en dan stralen zij dat uit naar onze klanten en partners. Dat geldt niet alleen bij ons, maar binnen elke organisatie. Personeel is namelijk het visitekaartje. Deze visie loopt als een levensader door ons bedrijf en manier van werken. Kleding is een belangrijk onderdeel in het werkplezier en uitstraling van een bedrijf. Wij helpen jou aan de juiste uitstraling.

Onze kernwaarden

Zakelijke klant worden

Als zakelijke klant is het mogelijk om offertes op te vragen, te bestellen via inkooporders en om op rekening te kopen.

Ook is het mogelijk om een bedrijfsspecifieke bestelomgeving in te richten. Ervaar bestelgemak, houd overzicht en bestel nooit te veel kleding dan daadwerkelijk nodig is.

Heb je interesse om een zakelijke klant te worden? Neem dan contact op via contactformulier.