Wil je je aankoop retourneren of ruilen? Je kunt de meeste producten binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terugsturen, check of je product onbeschadigd, ongedragen, ongewassen en schoon is. Lees verder om over hoe je producten retourneert.

Producten retourneren doe je zo:

STAP 1. Controleren

Check of het product onbeschadigd, ongedragen, ongewassen en schoon is en indien redelijkerwijs mogelijk van de originele productlabels en verpakking.

Eventuele gebruikersschade kan betekenen dat we de kosten hiervan in mindering brengen op het terug te betalen bedrag. Tijdens de bedenktijd mag je de producten hanteren en inspecteren zoals je dat in een (schoenen)winkel zou mogen doen. Wij raden aan om de producten uitsluitend op schone en zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te inspecteren en te hanteren en daarbij sokken te dragen. In gevallen dat je de producten anders gebruikt en ze niet meer te verkopen zijn, kan de waardevermindering oplopen tot 100%.

STAP 2. Retour aanmelden

Meld je retour aan via het retourformulier onderaan deze pagina.

STAP 3. Retour inpakken

Verpak je de producten zorgvuldig, indien mogelijk doe je dat in de originele doos, of een andere stevige verpakking.

Controleer altijd of het product goed is verpakt. Eventuele beschadiging door eigen toedoen of door toedoen van de bezorger (van de retourzending) is voor jouw risico.

STAP 4. Verzenden

Verzend je product binnen 14 dagen na het herroepen van de overeenkomst. Geef je pakket af bij een pakketpunt. Let op: retourkosten zijn voor eigen rekening.
Bewaar het verzendbewijs goed totdat je bericht van ons krijgt dat de retour volledig is afgehandeld.

STAP 5. Afhandeling

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan (inclusief eventuele standaardkosten voor de heenzending) binnen 14 dagen na de herroepingsmededeling, van ons terug.

Wanneer je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt, worden de kosten voor levering niet teruggestort.

We hebben het recht om te wachten met de terugbetaling tot we de producten retour hebben ontvangen, of totdat er is aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden.

Retourformulier